Lisa 3 éves nagylány

Isten éltessen kicsi drága kislányom.

dsc_0309

Ja, bocs. Nagylányom. Kijavítanál, ha hallanád mit írok. Kikéred magadnak, hogy Te már nagylány vagy, és igaz is, csak nekem maradsz olyan kicsi mint voltál. Emma mellett valóban hamarabb felnőttél, mert sokmindent megtanultál egyedül csinálni. Vetközni, öltözni még nem de az is egyre jobban megy, WC-re is egyedül jársz, csak a villanyt kell felkapcsolni, egyébként mindent elintézel. Követeled az önállóságot, amit meg is engedünk neked, de persze nem szereted a sikertelenséget, ezért ebből a célból próbálunk védeni egy kicsit az önállóságtól, ami néha sikerül néha nem, de azért minden kerek veled kapcsolatban. Erős akarattal bírsz, amit el akarsz érni eléred, persze mi szülők 1-2 dolgohoz ragaszkodunk, de azon felül hagyjuk érvényesülni akaratodat is. Például minden este bepróbálkozol fogmosás után almalé ivással, sírsz is hozzá egy sort, de sosem engedjük meg neked. Igy próbálgatod a határainkat, aminek így is van a rendje.

Nagyon okos és határozott kislány vagy, annyira sokminden érdekel téged, hogy itt fel sem sorolnám. Nagyon jól szocializálódtál, szeretsz gyerektársaságban lenni, ígényled is Őket, és a kezdeti összefonódott életünk is egy kicsit távolabb került egymástól, mert Te bölcsibe jársz, ugyanakkor sokszor igényelsz még minket, ami teljesen természetes és állunk is a rendelkezésedre. Fura látni, hogy már ilyen nagy vagy, ugyanakkor boldogság rádnézni, hogy mivé is váltál. Egy szép és kedves kislánnyá, aki a szívünk csücske vagy. Imádod a hugodat, ölelgeted és már játszol is vele. Kedves lány vagy, ha bántanak téged, akkor sem agresszióval válaszolsz, hanem szavakkal. Büszkék vagyunk rád.

Száraz adatok: 17 kg, 98 cm, 20 fog.

Szülinapodat megünnepelted a bölcsiben, innen még képeket nem kaptunk, de állítólag nagyon jól sikerült. Annyira vártad ezt a napot, hogy szinte mindennapi kérdéssé vált, hogy mikor lesz a szülinapod.

Megünnepeltük itthon is. Epermisu tortát csináltam Dóri receptjének jóvoltából.

dsc_0347

dsc_0356

dsc_0361

dsc_0364

Szülinap from Kinga Egyed on Vimeo.

 Isteni lett, hamar el is fogyott a torta. Eljöttek Orsiék és Balázsék is a szülinapodra és megkaptad a családtól az ajándékokat. Volt nagy boldogság!

Tőlünk egy trambulint kaptál, Orsiéktól egy bábszínházat, Omáéktól pedig egy pénztárgépet. Mindegyik ajándék sikert aratott.

dsc_0316

dsc_0330

 

 

 

 

 

Aztán hétvégén ZSÚRT is rendeztünk, ahová meghívtuk, Katyt és Mikeyt, Ábit (aki nem tudott eljönni), Laura barátnődet, Annácskát, Marcit és Ákost, Esztert és Bálintot (akik ugyancsak otthon maradtak betegség miatt). Jó sikerült a buli, estére sikerült mindenkinek elfáradnia, beleértve minket is.

dsc_0390

dsc_0395

Köszönjük Orsinak és Balázsnak, hogy segítettek az előkészületekben!

3 thoughts on “Lisa 3 éves nagylány”

  1. Köszi Erika. Meglepődöm mindig ha valaki olvas minket, mert hajlamos vagyok azt gondolni, hogy csak magunknak írjuk ezeket a bejegyzéseket. De örülök, ha más érdeklődését is fenn tudjuk tartani. :)

  2. Pingback: Randall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>