Emma 9 hónapos

A hónapok csak pörögnek és a piciből kicsi lesz és azon vesszük észre magunkat, hogy itt totyog melletünk. Sajnálom, hogy így pörög az idő, megállítanám. Emma cukisági faktora csak nő, egyre okosabb, ügyesebb, erősebb és mozgékonyabb. Kúszik szélsebesen, térdel, ül, és áll is, sőt mindenre megpróbál főlmászni. A négykézlábas mászást azért nem gyakorolja, mert nagyon csúszik a padlónk, így sokkal gyorsabb a kúszással. Az ágyban vagy fent a szőnyegen mászni is szokott. Kibújt ebben a hónapban a 2 felső fogacskánk is. Megkapta a Meningitek oltást és a dokinéni meg is mérte: 8650g és 75 cm. Elkezdtük a 74-es ruhákat hordani. Csak győzzük a ruhákat cserélni a szekrényben. Még mindig sokszor kel éjszaka (4-5x), ehhez már magam is hozzászoktam. Nappal 2x alszik: egyszer reggel egyszer délután.
A hozzátáplálásban is haladtunk. Az ebédet és uzsonnát teljesen kiváltottuk, főzelékre és tejpépre. Már csak reggel, délután és este szopizik és persze éjszaka 4x 5x. Vetkőztet ha cicire vágyik és megküzd a szeretetért, kiharcolja a figyelmet is magának.
Tündérbogárka a mi kis Csipikénk!!!

2 thoughts on “Emma 9 hónapos”

  1. Pingback: Casey
  2. Pingback: Gene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>